ASN Autoschade Roelofs Zelhem is al meer dan 25 jaar een erkend autoschadeherstelbedrijf in Zelhem en omgeving. ASN Autoschade Roelofs Zelhem staat voor kwaliteit en service.

Om deze diensten optimaal te kunnen verlenen is er in 2007 een nieuw bedrijfspand gebouwd dat voorzien is van alle moderne technieken voor autoschadeherstel. 

ASN Groep
Wij zijn lid van de ASN Groep, een keten van meer dan 80 autoschadeherstelbedrijven. Een ASN autoschadeherstelbedrijf onderscheidt zich door alternatieve schadeherstel methode, kostenbesparende oplossing en een vakkundig herstel.

Bovag Autoschade Roelofs
Wij zijn een Bovag totaal hersteller, reparaties vinden daarom plaats onder deze voorwaarden. Dit houd o.a. 4 jaar garantie in en gebruik van originele onderdelen en fabrieksspecificaties.
Meer info …

Schadegarant
Wij zijn lid van Schadegarant, bij ons is uw auto bij het herstellen gegarandeerd van hoge kwaliteit.
Meer info …

ISO 9001
ISO gecertificeerd met een kwaliteitszorgsysteem wat centraal wordt getoetst door de Tüv, uniek in de schadeherstelbranche; ASN Autoschade Roelofs Zelhem is de innovatieve partner voor elke wagenpark, zowel regionaal als landelijk, voor autobedrijven, dealerorganisaties, leasemaatschappijen, verzekeraars, tussenpersonen en fleetowners.